Kosten

Tarief

Vanaf één januari 2024 vraag ik voor een consult € 130,-. Hiervoor krijgt u een uitgebreid onderzoek dat ongeveer twee uur duurt, een diagnose en therapie-advies. Mogelijke bijkomende kosten zijn de kosten voor therapie in de vorm van kruiden, voedingssupplementen en homeopathie.

Vergoedingen

Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt het eigen vergoedingenbeleid voor de verschillende alternatieve en complementaire geneeswijzen. De leden van de verzekeringscommissie van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) gaan persoonlijk naar de maatschappijen toe om contacten te leggen en om Mesologie vergoed te krijgen. Ook de Consumentenbond maakt zich hier sterk voor. Steeds meer verzekeringen vergoeden een mesologisch consult geheel of gedeeltelijk. Bij bijna alle maatschappijen moet u een aanvullend pakket hebben om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen.

Wilt u weten of ook uw verzekering het mesologieconsult vergoedt, ga dan naar de uitgebreide lijst van verzekeringsmaatschappijen. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden.

Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Ik ben aangesloten bij het RBCZ voor klacht- en tuchtrecht.
Wilt u meer weten over hoe ik omga met privacy, lees dan mijn privacyverklaring.

Mesologie SOESTERBERG Sorry, your browser does not support inline SVG.

Mesologie Soesterberg
Germaine van de Wouw
Veldmaarschalk Montgomeryweg 23a
3769 BG Soesterberg

e-mail: info@mesologie-soesterberg.nl
tel.: 06 – 40 38 24 22
kvk: 32161581

Facebook Mesologie Soesterberg